top of page
2023.PNG

MAGNET PER PARA FILM MENTAL/Video gjindet ne pjesën e videove të Nivelit të 3 në Iam Power.

Për të marrë përfitimet më të mira nga ky film, uluni dhe relaksohuni sa më shumë që të jetë e mundur e mundur dhe lexoni të gjitha afirmimet në ekran. Shikoni atë për 30 minuta dy herë në ditë. Të njëjtat mesazhe subliminale që janë në ekran janë gjithashtu në sfondin e muzikës, por ato janë në modalitete të heshtura për subkoshiencën. Disa mesazhe janë të dukshme, por shumica nuk janë. Por mos u shqetësoni se gjithçka do të marrë dhe absorboj mendja juaj e nënndërgjegjeshme. Dhe ju lutem shkarkoni këtë film kështu që ju të mund të sikoni atë në përsëritje. Ju fjalë për fjalë merrni me qindra mesazhe pozitive subliminale. Kjo video ka të gjitha mesazhet e heshtura të subkoshiencës për të tërhequr pasuri. Klubi Juaj Iam Power Video gjindet ne pjesën e videove të Nivelit të 3 në Iam Power. Ju inkurajojmë që të kaloni testimet dhe të jeni pjesë e niveleve të larta në Iam Power aty ku ju çdo mësim do të keni në gishtat tuaj mental dhe në kompetencën e pavetëdishme.


26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page