top of page
2023.PNG

MANIFESTIMI DHE LIGJI I SUPOZIMIT


TRAJNIM SUKSESI- VIDEOT E SEMINARIT 4 ORE E 10 MIN

Ligji I Supozimit Ju Inkurajon Të Përqafoni Ndjenjat Që Lidhen Me Arritjen E Qëllimeve Tuaja Sikur T’i Keni Përmbushur Ato Tashmë.”

Tako Mjeshtërinë Tënde -Zotëro çdo gjë në mënyrë të pashmangshme

Gjatë dekadës së fundit, Ligji i Tërheqjes ka popullarizuar idenë se mendimet tona formojnë realitetin tonë. Me fjalë të thjeshta, mendimet pozitive ose negative mund të shfaqen në jetën tonë. Megjithatë, kjo mendësi ndonjëherë mund të dështojë, veçanërisht nëse fuqizon mendimet negative të rriten dhe të bëhen reale. Ideja e përgjithshme që qëndron pas Ligjit të Tërheqjes është se “të ngjashmet tërheqin të ngjashmit”, gjë që mund t’ju bëjë të besoni se çdo mendim negativ mund të çojë në rezultate negative. Me Ligjin e Supozimit, nuk keni nevojë të monitoroni në mënyrë obsesive sesi mendimet tuaja formojnë realitetin tuaj. Në vend të kësaj, ju mund të shijoni udhëtimin, pasi ai është i rrënjosur në besimin se ajo që dëshironi tashmë është e destinuar për ju. Dhe sinqerisht, kush mund të provojë se nuk është kështu?

Duke jetuar jetën me këtë ndjenjë të sigurt të njohurive, ju mund t’i kaloni sfidat e jetës me besim se jeni në rrugën e duhur dhe përfundimisht, gjithçka që dëshironi do të jetë e juaja – në të vërtetë, tashmë është, edhe nëse nuk është realizuar ende.

Çfarë Përfshin Ligji I Supozimit?

1 ZOTËRONI DIÇKA: Ligji i supozimit parashtron që duke besuar vërtet se tashmë zotëroni diçka, në mënyrë të pashmangshme do ta arrini atë.

2 BIND MENDJEN: Kur zbatoni ligjin e supozimit për qëllimet tuaja të jetës, ju në thelb e bindni mendjen tuaj se gjithçka që dëshironi është tashmë një pjesë e realitetit tuaj.

3 PËRJETO EMOCIONET: Në vend që thjesht të diskutoni për dëshirat tuaja, ju zhyteni në emocionet që do të përjetonit nëse ato dëshira do të ishin përmbushur tashmë.

4 NDJEJ SUKSESIN: Duke i kushtuar kohë përjetimit dhe mishërimit të emocioneve të suksesit tuaj, ju mësoni të rrezatoni energjinë e atij suksesi në të gjithë mjedisin tuaj.

5 RREZATO ENERGJINË DHE INTERGRO LIGJIN: Ndërsa e bëni ligjin e supozimit një pjesë të pavetëdijshme, integrale të jetës suaj të përditshme, do të habiteni se sa më të fuqishme bëhen aftësitë tuaja të manifestimit.:

TEMAT E SEMINARIT :

1.Vetëdija për Mënyrat si Krijojmë Jetën tonë.

Si fillim ne duhet te kuptojme fuqine e fjaleve UNE JAM, të qëndrojmë në të tashmen, të dijmë se asgjë e keqe nuk na ndodh, të kuptojme se ne duhet të qëndrojm stabil në jetë. Kur kemi këtë vetëdije pastaj kuptojmë si krijojmë jetën tonë.

2.Fuqia e Ligjit të Supozimit- ushtrim praktik.

Ligji i Supozimit, ne jemi të njohur me Ligjin e Tërheqjes por Ligji i Supozimit shkon një hap më tej dhe të bën të vetëdijshëm për ligjin e tërheqjes. Sepse këtë ligj ne vazhdimisht e përdorim pa vetëdije dhe krijojmë atë që nuk e duam.

3. Dëshira e Zjartë, dhe cila dëshirë manifestohet.

Ju do ta kuptoni saktë se çdo të thotë dëshira e zjartë. Pse vetëm dëshira e zjartë manifestohet , ilustrime praktike të një dëshire të zjartë.

4.Evërteta që ju liron-Si të Përdorim Energjinë Pozitive për të Arritur Qëllimet.

Shumë njerëz janë skeptik lidhur me zhvillimin personal, mendimet pozitive dhe energjinë pozitive. Pse kjo ndodh, cilat janë arsyet që njerëzit dyshojnë kush dyshon, ju apo kush? Këtë do ta qartësoni një herë e mirë pasi të vendosni të merrni këtë seminar.

5 Vëmendje dhe Kujdes në këtë pikë.

Pasi rruga e zhvillimit tuaj ka një drejtim, ndryshimi i këtij drejtimi ka të bëjë me karmën tuaj. Sa do që të ndryshoni drejtime aq më shumë karma juaj do të shumohet dhe ju do ti vuani pasojat. Kujdesin që do të ju tregoj në këtë seminar do ta kuptojnë ata që vërtet janë gërditur e lodhur duke u endur në jetë.

6. Qëndrimi i një fitimtari

Kuptimi i fjalës qëndrim dhe fitimtar do të shfaqen dhe ndriçohen tek ju. Sa më pak konfuzion dhe sa më shumë qartësi është pika kyçe e një fitimtari.

7.Pregaditja për manifestim- Krijimi i jetës sonë .

Deri në këtë pikë ne u njohëm me ligjet, vetitë dhe drejtimin. Kur të jemi të gatshëm ti kemi kuptuar pikat nga 1 në 6 mund ti themi vetes se tani jemi pregaditur për krijim të jetës së mire.

8.Pengesat që nuk lejojnë manifestimin.

Këtu do të cek pengesat ose bllokimet që nuk lejojnë manifestimin. Në këtë pikë do të ju jap një dhuratë të çmuar.

9.Kontrolli dhe pranimi .

Kur ju jeni të vetëdijshëm, e njohni siç e dini emrin tuaj Ligjin e Supozimit, e keni dëshirën e zjartë, e përdorni energjinë pozitive, keni kujdes ku shkelini, e ndjeni veten fitimtar…i kontrolloni këto të gjitha me saktësi matematikore atëherë mudn të jeni gati për pranim të gjërave të mira në jetën tuaj.

10.Mënyra e lehtë e manifestimit.

Kur ju jeni të vetëdijshëm, e njohni siç e dini emrin tuaj Ligjin e Supozimit, e keni dëshirën e zjartë, e përdorni energjinë pozitive, keni kujdes ku shkelini, e ndjeni veten fitimtar…i kontrolloni këto të gjitha me saktësi matematikore atëherë mudn të jeni gati për pranim të gjërave të mira në jetën tuaj.

11.Mënyrat esenciale, të duhura për vullnetin e lirë, këmbënguljen, dështimin.

Pa vigjilencë ne do të vrapojmë sikur dikush na ndjek, nuk do ta kuptojmë kurrë se jeta është ky moment.

12.Testemoniale të Anëtarëve në Iam Power.

Anëtarë të Iam Power do të flasën në këtë semianr si zhvillimi i tyre personal i largoi nga llumi i injorancës.

13.Besimi, Fati dhe Përulësia.

Duke përdorur të gjithë hapat që do të shpalosen në këtë seminar, ju do të krijoni besimin se mundeni, do të kuptoni çështjen e fatit dhe si të ndryshoni nëse mendoni se jeni fatkeq. Kur ti arrini të gjitha pikat ti mjeshtëroni dhe të manifestoni jetën që doni niveli më i lartë është të jeni të përulur.

https://iampower.al/courses/manifestimi-dhe-ligji-i-supozimit/


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page