top of page
2023.PNG

Manifestimi Fillestar-Webinar!


"Si të komunikojmë me Universin që të arrijmë manifestimet e bukura në jetë, mësoni si ta bëni Për 14 Javë Rradhazi”.

- Me Mimoza Thaqin- Mentoren e Mrekullive

Mirë se vini në IAM POWER- MANIFESTIMI FILLESTAR!

Ky kurs përmban teknika manifestuese për t’ju ndihmuar të krijoni dhe të jetoni një jetë sipas dizajnit tuaj.

87-MINI-USHTRIME PËR LARGIM TË FRIKËS DHE 87-MINI-MEDITIME PËR PËRQAFIM TË DASHURISË DHE DËSHIRËS.

Çfarë do të mësoni:

HAP PAS HAPI: Ky kurs ju çon në një proces hap pas hapi për të krijuar një jetë të jashtëzakonshme. Ky proces i fuqishëm dhe praktik Iam Power është krijuar për të shfrytëzuar sa më shumë jetën tuaj të zënë me mjete të lehta për t’u përdorur dhe meditime që ndryshojnë jetën.

ÇELËSI: Është çelësi i potencialit tuaj të pakufishëm në shpirt, mendje, trup dhe emocione. Për të krijuar më shumë kontroll në trurin dhe mendjen tuaj, por TANI do të mësoni diçka që vërtet do t’ju çojë në lartësi të reja në praktikën tuaj.

LEHTË: Këto teknika janë krijuar për të qenë të lehta për t’u përdorur dhe për t’u siguruar që ju jeni në krye të mendimeve tuaja – jo mendimet tuaja në krye të juve.

MANIFESTO: Tani, ju jeni të vetëdijshëm për sekretet e veçanta të familjes Iam Power për të manifestuar atë që dëshironi. Ju jo vetëm që do të mësoni se si të mendoni ndryshe – do të mësoni se si të ndryshoni besimet tuaja kufizuese, të lidheni me qëllimin e jetës dhe shpirtin tuaj dhe të mësoni të prisni rezultate reale në jetën tuaj.

Dhe shumë informacione të mbledhura për ju që ju të manifestoni Mrekullinë që ju jeni.

Ndiheni të pafuqishëm, të shqetësuar, të vetmuar apo të trishtuar?

Thjesht kthehuni te një nga 87mini-meditimet për t’u ngritur mbi frikën, dhe të lëvizni drejt asaj që dëshironi.

• Dëshironi të ndiheni më të bollshëm, me fat, më të sigurt apo të frymëzuar?

• Pastaj kthehuni te një nga 87 mini-meditimet për të përqafuar dashurinë në mënyrë që të mund ta transformoni menjëherë përvojën tuaj tani.

https://iampower.al/manifestoni-mrekullite-webinar/


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page