Mbani mend nje gënjeshtër mund ti vras 1000 të vërteta.

Gënjeshtra është mjet i Djallit, dhe e bën punën e përsosur që ju të mos ndiqni ëndërrën tuaj.

Ju nuk mund të keni një qëllim për të bërë miliona nëse besoni në çdo gënjeshtër që do të ju vijë nga njerëzit që janë të poseduar nga djalli.

Kjo është forma me të cilën ju testoheni se a do të besonë vërtetë në zërin e së vërtetës suaj apo do të ndiqni çdo lloj njeriu që ju gënjen se ju nuk mundeni.

P.S.: Bëhuni pjesë e Iam Power ju ndihmon të besoni zërin tuaj të brendshëm.


216 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌