top of page
2023.PNG

Mbretëria Hyjnore është brenda jush, dhe ato që do të njohin veten do ta gjejnë💜Ju mirëpres në Tir

Mbretëria Hyjnore është brenda jush, dhe ato që do të njohin veten do ta gjejnë

Ju mirëpres në Tiranë me 26/27 Shkurt, në Hotel Rogner, Seminari Udhëtimi i Shpirtit!

Aty ku shpirti juaj ka kërkuar me miliarda vite të ishte, aty ku ti do përballesh me atë që e kërkuar me miliarda vite, aty ku ti ke kërkuar qetësinë tënde për gjithë gabimet e të tjerëve mbi ty...

Aty ku ti bashk me shpirtëra të tjerë do të takosh veten, aty ku do të kuptosh saktë çfarë i bëre vetes deri tani!

Kur bëj diçka për ju e bëj nga forcë që është brenda meje, dhe jua them të gjitha...

Dijeni se nga ajo që mësoni nëpër këto evente krijohen Mjeshtër të Dritës, Mjeshtër të vetes dhe njerëz që e kuptojnë saktë ku janë dhe ku janë duke shkuar. Njerëz te të cilët të gjithë do të mbështeten në ditët më të erëta të tyre!

Nëse diçka zgjoi një dritë brenda jush nga ky shkrim ju jeni pjesë e këtij semianari dhe mos e mendoni se si por ju do te jeni aty dhe në seminar do të më thoni unë isha ai ose ajo që nga ky shkrim kuptova shumë gjëra për rugëtimin e saktë të shpirtit tim.

Unë ju mirëpres me shumë dashuri dhe detyra ime është vetëm të ju rikujtoj që ju të dini saktë kush ju jeni

Dhe kur të dini saktë nuk do ti krijoni më vetes asnjë sfidë

Nëse këtë e keni kërkuar na kontaktoni


33 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page