top of page
2023.PNG

Me çfarë ushqimi e ushqeni mendjen? Negative ( LAJME) Pozitive ( Iam Power)Ne qofte se je loguar ne faqen tone, ti ke mundesi te lexosh dhe degjosh audio qe jane falas ne faqen https://www.mimozapower.com/anetaret-iam-power .


Nivelin 1,2 dhe 3 vecse i kemi zbritur cmimet deri ne 66%. Mimoza para 10 vitesh gjithashtu nuk ka pasur mundesi qe te blej programe me mija dollare te shtrejta, por ajo ka kursyer pa arsyetime.


Shpresojme qe te kuptoni vleren e ketyre mesimeve fantastike. "Ai qe eshte i mire ne arsyetime eshte i keq ne te berit e puneve mire"


Shihemi ne suksese, I am Powerr

133 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page