Me nje fjale te bukur, armikun e ben mik!

Me nje fjale te mire e shendron erresiren ne drite, me nje komplimet te rejshem e vjedh kohën dhe shpirtin e tjetrit!


Fuqia e fjaleve eshte e mahnitshme. Imagjinoni dikush të ju thote se jeni shenjetor dhe ju ta besoni kete, pastaj ju duket vetja si Zoti dhe kuku per ne!😱


Leni Tokësorët të meren me Tokësorë dhe të bëjnë jetën e mirë këtu.❤️


Lerini shenjëtorët të meren me fuqitë e tyre aty ku duhet. 🙏


Dhe mos keni frikë nga askush sepse është mbi të gjitha Fuqia e të Madhërishmit Zot!


225 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌