top of page
2023.PNG

MEDITIMI dhe AFIRMIMET, tema qe starton javen e 3 te webinarit intensiv!Java e trete e webinarit intensiv 6 javor "Lirohuni nga çdo pengesë dhe hape zemrën për dashuri" pasohet nga tema, Meditimi & Afirmimet, dhe kete jave do te shkelqeje vajza tjeter e bordit drejtues ne Iam Power, Nertila Zaranjaku.


Nertila gjithmone, karakterizohet nga natyra e saj e qetë dhe e buzëqeshur por edhe shumë profesionale.

U be pjese e Iam Power ne vitin 2019 dhe prej asaj dite ajo vazhdon hap pas hapi ta ndryshoje dhe permiresoje jeten e saj. Jam e lumtur ta kem ne skuader sepse eshte nje vajze me plot vlera dhe cilesi te mrekullueshme.


Ne javen e trete do te kemi:

  1. Cfare eshte Meditimi dhe Afirmimet.

  2. Si ndikon meditimi dhe afirmimet tek ne.

  3. Pse shume e aplikojne meditimin ne menyre te pavetedijshme.

  4. Cili eshte roli i meditimit dhe afirmimeve ne lirimin tone.

  5. Séance meditimi.


Mësoni më shumë në trajnimin 6 Javor ne butonin blu!


130 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page