Meditimi më i fuqishëm që e kam bërë ndonjëherë!

Meditimi më i fuqishëm që e kam bërë ndonjëherë, do të largojë me miliona programe të akumuluara në nëndijen tuaj, ju sugjeroj ta dëgjoni çdo ditë! ju uroj kënaqesinë e qenies suaj të paster nga programet. NIVELI 3 IAM POWER 520.MEDITIM PER KOMUNIKIM ME NENDIJEN DHE PASTRIMIN E PROGRAMEVE NEGATIVE.mp3


42 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌