top of page
2023.PNG

MEDITONI, RELAKSOHENI DHE SHËROHENI, FALAS
Fillimi i një zakoni të rregullt të meditimit mund të na ndihmojë të përmirësojmë përqendrimin, të reduktojmë stresin dhe ankthin, të lehtësojmë depresionin dhe në përgjithësi të përmirësojmë mirëqenien tonë mendore.

Ulja për një seancë të shkurtër meditimi është pjesa e lehtë. Formimi i një zakoni të përditshëm, nga ana tjetër, mund të jetë i ndërlikuar.

Kjo është arsyeja pse ne kemi nisur Sfidën tonë 21-ditore të Meditimit. Thjesht shkarkoni aplikacionin Iam Power 100% falas dhe shkoni në sfidën 21 ditore. Ka edhe shumë kurse të tjera dhe paketa meditimi, për t'ju ndihmuar të filloni një zakon meditimi ose të thelloni praktikën tuaj. Të gjitha falas! Pse? Ç’do dhënie numërohet! Dhe ne japim gjithnjë më të mirën për ju.Shtëpia ndërtohet një tullë në kohë. Pra, filloni një praktikë të rregullt sot dhe fitoni një ndjenjë lumturie, qetësie dhe relaksi.Praktikoni meditimin tuaj të përditshëm dhe ushtrimet e ndërgjegjes nga çdo pajisje. Iam Power App është një mjet unik i zhvilluar nga psikologë dhe edukatorë për të ndihmuar në vendosjen e ekuilibrit në jetën tuaj.


Ne ju sugjerojmë 10 minuta në ditë.Shihemi në suksese!

Iam Power Liga e Madhështorëve

1,436 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page