top of page
2023.PNG

Mendja është e vetmja gjë mbi të cilën Krijuesi i ka dhënë njeriut të drejtën e plotë të kontrollit;

Mendja është e vetmja gjë mbi të cilën Krijuesi i ka dhënë njeriut të drejtën e plotë të kontrollit;


E jona eshte ti informojme miqt e familjaret per ate qe kemi mesuar dhe na ka ndihmuar ne jetë, e tyre eshte çfare do te bëjnë me jetën e tyre.

Secili ka destinacionin ku do te shkoj, çfarë do të përjetojë dhe kujt ti besoj. Kur ne bëhemi të bezdisshëm dhe i detyrojmë të tjerët të bëjnë atë që bëjmë ne ata ikin.


Kthehen kur kanë situata pa zgjidhje dhe kur eshte teper vone per cdo ndihme qe ne mund te ju japim.


Ne faren e kemi mbjellur, mund nje dite ata ta kuptojne rendesine e qendrimit mendorl pozitiv dhe te na falenderojne, mund asnjëherë të mos na falenderojnë, por nuk ka rendesi.


E rendesishme eshte qe ne te ecim perpara dhe te realizojme synimet tona. Me qendrim mendor pozitiv.🙏🙏🙏🙏🙏


Mimoza Thaqi 25.Maj 2019


Aplikoni për ofertat speciale te Iam Power
284 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page