TRAJNIMI PĂ‹R BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

MENDO DHE PASUROHU FLETĂ‹ PUNE. E FITONI FALAS NESE MERNI PJESE NE WEBINAR...

Po punoj lidhur me materialin qe do ndaj me ju ne webinarin e rradhes. 🙌

Dhe çdo webinar ose seminar qe bej kerkon perqendrim gjate kesaj periudhe nga momenti i idese se webinarit deri te dita e realizimit te tij ( sepse asnjehere nuk bej dicka vetem se duhet bere, por pres frymezimin e duhur dhe ate qe vertete e shoh se ju duhet anetareve ne Iam Power) ✅

✨Si nja nga Ligjet e Suksesit✨ eshte Perqendrimi ose Fokusimi, Pa kete ligj te mjeshteruar do te keni shume veshtiresi ne cdo aspekt jetesor. Por vertete se qe ta Arrihet kjo gje kerkon shume investim kohore nga ju dhe pak material sepse kete jua ofrojme ne, kontaktoni Trajneret e mrekullueshme te Iam power dhe ato do te ju njoftojne me shume pse ky webinar eshte celesi qe do te ju dergoje nga pika ku jeni ne piken qe duhet te arrini.

Kur ta mjeshtroni kete aspekt apo kete Ligj, ju do ecni me sycele drejt arritjeve tuaja.

Webinari eshte falas per Anetaret e Nivelit 3 ne Iam Power, por ata duhet te regjistrohen ne liste qe te ju dergojme linkun live, ngase do te kete edhe ushtrime interaktive me ju, observime dhe siguri te kuptimit nga ju te pikave qe do te ju jepen.

Sot vendosa se pjese e ketij webinari duhet te jete edhe Libri i Punes Mendo dhe Pasurohu ( falas per pjesemarresit) i cili eshte perle e manifestimit.

Nese deri me sot jeni menduar a te jeni pjese e ketij webinari, besoj se sot keni vendosur. Sepse mendimet kane tendencen te ju ndalojne qe ju te mos ecni drejt qellimit tuaj...

Por si do qe te vendosni per ne cdo gje gjithmon eshte shume mire, eshte jeta juaj dhe vendimi juaj, jo i joni.

Me shume perzemersi

Mimoza Thaqi

P.S.: ne kete oferte ju keni nivelin1,2, falas, keni gjithashtu konferencat tjera online..pra ia vlen shume ky investim per jeten tuaj...

https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power
525 views3 comments

POROSI TĂ‹ LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

PĂ«rfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TĂ‹ GJENERONI MILIONA PĂ‹R IDENĂ‹ OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌