Mendo dhe Vepro Si një Milioner

Mendo dhe Vepro Si një Milioner


Eshte nje trajnim i cili  FILLON ME DATË :

16 Korik 2015  ne ora 14:00, qëllimi i këtij webinari është që të mësojmë si të fokusojmë vëmendjen tonë drejt arritjeve të larta, si të kemi një përcaktim mental të një milioneri!

Çfarë bën një milioner që një njeri i zakonshëm nuk bën, çfarë ka bërë një milioner para se të bëhet milioner…etc etc…Pse disa bëhen milioner dhe i humbasin shumë shpejt paratë e tyre! Ku qëndron problemi që shumica e njerëzve nuk i takojnë kategorisë si milionerëve!

Çfarë duhet të bësh që përfundimisht ti thuash stop jetës mediokre!

Duke patur parasysh se një njeri i zakonshëm ka të njëjtat privilegje, të njëjtën përbërje fizike të trurit dhe trupit pse njëri është i pasur e tjetri JO!

Pse shumica e njerëzve nuk përdorin kapacitetin e trurit të tyre????

Bëj diçka për veten tënde fillo dhe mendo si nje milioner!

Te gjithë milionerët e miliarderët që njeh bota procesin e tyre të pasurimit e kanë filluar me  NJË MENDIM…

Fillo dhe ti sot…bëj diçka ndryshe nga 98% e njerzve…bëje këtë për familjen tënde…ata presin nga ti…gruaja yte do që ti të jesh i suksesshëm dhe i pasur mos e zhgënje atë…fëmijët tu duan një jetë më të mirë..mos u ndalo këtët privilegj vetëm pse ti mendon se i di të gjitha e nuk ndërmer asgjë me diturinë tënde!

Është koha të rregjistrohesh në këtë webinar dhe ta detyrosh veten me detyra javore të mendoj si një milionar….

RREGJISTROHUNI KETU QE TE MERNI DETAJTE TJERA!

KLIKO PER REGJISTRIM Çmimi eshte 100 Euro me pagese paraprake! ose 35 Euro ne Muaj!


3 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌