top of page
2023.PNG

Merrni falas librin Mendo dhe Pasurohu me Mua nga Mimoza Thaqi

MENDO DHE PASUROHU ME MUA! HYRJE


Për të ndryshuar jetën tënde ti duhet të ëndërrosh në përmasa të mëdha,vetëm ËNDËRRAT e mëdha kanë fuqine të lëvizin mendjen tënde. Pastaj ia bën këtë pyetje vetes për ti realizuar ëndërrat e mia ,cili do te jetë hapi im I parë?

Cilido qoftë hapi, bëje atë dhe cdo gjë tjeter do te vijë pas. Nëse del në rrugë, në trafik, do të gjesh njerëz të cilët janë të frustruar, dekurajuar dhe pashpresë.

Është e çuditshme për jetën se ka një rrugë të lehtë dhe të veshtirë.Për fat të keq shumica e ka zgjedhur rrugën e veshtire.

Me miliona njerëz në këtë botë e detyrojnë veten të bëjnë punë që nuk i pëlqejnë dhe punojnë për pagë që nuk jua përmbush nevojat e tyre, punojnë në mjedis që vetëm e shtyp kreativitetin e tyre. Ka njerëz që kanë arritur shumë sukses, dhe tani ju mund të pyesni, si ata arritën të jenë aq të sukseshem?

Epo mirë, suksesi në realitet është vetëm një udhëtim e jo një destinacion.

773 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page