top of page
2023.PNG

"MESAZH FUQIE" Për Vitin 2023- Zoom Falas


Përshëndetje të dashur, duke ju falenderuar për përkrahjen, dhe dashurinë tuaj nesër në Ora 18:00 do të jemi bashkë që të krijojmë ecurinë e duhur për vitin 2023. Ju mirëpres në takimin live që do të kemi nesër në ora 18:00 Më poshtë keni instrukcionet e regjistrimit në Zoom. Shumë dashuri dhe mirënjohje për të gjithë ju. Jeni fara e madhështisë. Mimoza When: Dec 30, 2022 10:00 PM Topic: Mesazh Fuqie për 2023 Regjistrohuni paraprakisht për këtë webinar: "MESAZH FUQIE"


Pas regjistrimit, do të merrni një email konfirmimi që përmban informacione për t'u bashkuar në webinar.


Bëni listën tuaj të dëshirave për 2023

Hi there, You are invited to a Zoom webinar. When: Dec 30, 2022 18:00 PM Warsaw Topic: Mesazh Fuqie për 2023 Register in advance for this webinar: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_KccWI7SvSzSmcBhFBPFJ6w After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page