top of page
2023.PNG

Mimoza Thaqi e ftuar nderi nga studentet e Mjekesise!


Me date 18.03.2022 u zhvillua takimi interaktiv nga studentet e shoqates se mjekesise se Maqedonise ne kuader te javes se ndergjegjesimit te trurit dhe e ftuar nderi ishte zonja Mimoza Thaqi.


Ja cfare thone studentet ne lidhje me kete takim. Më poshtë shkrimi i plotë nga : MMSH Tetovë - Shoqata e Studentëve të Mjekësisë së Maqedonisë


Mimoza Thaqi - Folës Motivuese, na nderoi duke qenë pjesë e aktiviteteve të Javës sonë të Ndërgjegjësimit të Trurit. Së bashku, folëm për ndikimin që kanë mendimet negative në shëndetin tonë mendor dhe shëndetin e trurit në përgjithësi, dhe sigurisht rëndësinë e ushqyerjes së trurit me mendime pozitive. Ndryshimi i mënyrës se si i shohim sfidat tona të përditshme, mbajtja e vetes së motivuar gjatë këtyre sfidave dhe gravitimi drejt një shikimi më pozitiv të jetës ishin disa nga pikat kryesore që diskutuam në këtë aktivitet. Një falenderim i madh për çdo pjesëmarrëse, Mimoza dhe ekipi i saj që na u bashkuan! Faleminderit Mulliri Vjeter për partneritetin tuaj në këtë aktivitet!


MMSA Tetovo - Macedonian Medical Students' Association

Mimoza Thaqi - Motivational Speaker, honored us by being part of our Brain Awareness Week's activities. Together, we talked about the impact that negative thoughts have in our mental health and brain health in general, and of course the importance of feeding our brain with positive thoughts. Changing the way we see our everyday challenges, keeping ourselves motivated throughout these challenges and gravitating towards a more positive viewing of life were some of the main points we disscused in this activity. Big thanks to every single participant, Mimoza and her team for joining us! Thank you Mulliri Vjeter for your partnership in this activity!


Gjithashtu cfare zonja Mimoza u shpreh ne lidhje me kete takim te vecante ishte:


Ishte kënaqësi që mu dha mundësia të ju shpjegoj Studentëve të Mjekesisë se sa potenciale kanë, sa i rëndësishëm është roli i tyre në shoqërinë tonë, si të mbrojnë pacientin e tyre nga mendimet negative, sa autoritet ka fjala e tyre.


Per te mesuar me shume ne lidhje me Trajnimet e fuqishme qe zonja Mimoza i ofron, ju ftoj te vizitoni websiten e saj ne butonin me poshte:53 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page