top of page
2023.PNG

Mirënjohja është një virtyt!

Një reporter pyeti Cristiano Ronaldon:

Cristiano pse nëna juaj jeton ende me ju? Pse të mos i ndërtojmë një shtëpi?

Cristiano Ronaldo:

Nëna ime më rriti duke sakrifikuar jetën e saj për mua. Ajo flinte e uritur kështu që unë mund të haja natën.


Nuk kishim para fare.

Ajo punonte 7 ditë në javë dhe në mbrëmje si pastruese për të blerë pajisjet e mia të para të futbollit që të bëhesha lojtare, suksesi im i plotë i dedikohet asaj.


Dhe për sa kohë që unë jetoj, ajo do të jetë gjithmonë pranë meje dhe do të ketë gjithçka që mund t'i jap. Ajo është streha ime dhe dhurata ime më e madhe.'


Mirënjohja është një virtyt291 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page