MJAFT ME FSHEHET TE VERTETEN E SHPIRTIT FITIMTAR QE JU JENI!

Mimoza Taqi Just now ·

Te gjithe duan te shkojne ne parajse, por askush nuk do te vdes. ☺️

Mimoza Taqi May 20, 2018 at 7:19 PM · Duam ndryshim, Asnje ndryshim nuk duam te pranojme. Cfare lidhje ka si do te quhet shteti, cfare ndikimi ky emer do te sjell te ju, pse merremi vetem me ceshtje te cilat vetem dijme ti perqeshim? Si nuk dini te ktheheni te vetja e te shikoni si dukeni ne pasqyre. Cfare shikojme jashte eshte ne brendine tone. Une qe shoh statuset tuaja tallese per emrin e Maqedonise e ndjej se ka dicka te tille brenda vetes sime qe duhet te pastroj dhe perseri vazhdoj te mesoj qe te gjej pergjigjet brenda vetes sime. Qofshi te bekuar kam shume dhembshuri per ju.

Mimoza Taqi May 20, 2017 at 11:45 PM ·

Afirimimi para gjumit: Nga momenti që erdha në tokë! Erdha si një FITIMTARE

Mimoza Taqi May 20, 2017 at 11:41 PM ·

Une nuk e di se si! Por e di se do të FITOJ. Mimoza Taqi May 20, 2017 at 8:50 AM · Tetovo ·

Afirmimi i sotem: Sot do te flas vetem fjale te mira.

Mimoza Taqi May 20, 2016 at 3:52 PM · Tetovë ·

Ushqeni veten cdo dite me te qeshura, me vleresim, me dashuri, me hare me njerezit qe doni , kenaquni, jetoni te lumtur, vallezoni , inspiroheni, motivoheni jeni entuziast qe jeni ne kete jete, ndihuni mire tani <3 Ed Foreman thote ne nuk kendojme se jemi te lumtur por duke kenduar lumturohemi.

Mimoza Taqi May 20, 2016 at 12:23 PM · Tetovë ·

E si mund te me kundershtoj dikush i cili ka mungese dashurie nese une i drejtohem me dashuri! Ne mund te vetembrohemi vetem me armet e njejta ose me te avancuara.

Mimoza Taqi updated her profile picture. May 20, 2016 at 12:01 PM ·

Nese do te perqendroheni ne fuqite e juaja te mrekullueshme te dashurise! Jeta juaj do te behet nje peralle magjike. Dhe çdo gjë që do të prekni do të shndërohet në dashuri <3 sukses, gezim, lumturi, hare, drite, <3 Ju mundeni...

Mimoza Taqi May 20, 2016 at 11:50 AM · Tetovë ·

Ne cdo sekond te dites DESHIRA JUAJ ESHTE URDHERI JUAJ <3 largohuni nga misticizmi se dikush tjeter ju ka fajin se ju se perdorni fuqine tuaj

Mimoza Taqi May 20, 2016 at 10:14 AM ·

Egon e kontrollojne si te duan, me mjete te ndryshme mashtrimi. Zemres skan ci bejne sepse ata qe kontrollojne boten nuk e njohin dashurine. Jetoni nga zemra...largoni mendjen egon...

Mimoza Taqi May 20, 2016 at 12:12 AM · Tetovë ·

Une, Une, Une, Une....! E kujt ja din per ty? Gjithsecilit i intereson per veten e tij! Filloni te degjoni pak se cfare tjetri flet... e lejoni puna juaj te flet per ju

Mimoza Taqi May 20, 2015 at 11:49 PM · Tetovë ·

Pyetni veten a ju ka mesuar dikush si te pasuroheni? A e dini se ka nje lende mesimi qe nuk ligerohet ne asnje sistem shkollor! Dhe qe ju meson si te pasuroheni?

Mimoza Taqi May 20, 2015 at 11:05 PM · Tetovë ·

lironi njehere e pergjithnje FUQINE E VERTETE QE JU JENI...... nuk jam kunder dukjes se bukur.....por qe duhet te filloni te mereni edhe me bukurine tuaj te brendeshme!

Mimoza Taqi May 20, 2015 at 11:04 PM · Tetovë ·

MJAFT ME FSHEHET TE VERTETEN E SHPIRTIT FITIMTAR QE JU JENI! mjaft u maskuat nen hijen e mashkullit.....sju ka faj mashkulli! per asgje! JU JENI THEMELI I SHOQERISE... mjaft u moret me canta e kepuce e fustane e buzekuqe!

Na kontaktoni për Ofertat Speciale ne Iam power:

https://www.mimozapower.com/lironiaftesitetuaja
176 views1 comment