top of page
2023.PNG

Momente magjike nga seminari me Trajneret e rinje Motivues. Maj 2021 Tetove.

Te jesh pjesmarres/e online eshte shume mire, por te jesh fizikisht ka nje energji, qe te furnizon shpirtin dhe te ndryshon aty per aty frekuencen e ADN-s.Tashme Trajneret e rinje u Certifikuan ne 16-Maj 2021 ne Tetove si Trajner Motivues dhe jane gati te japin tek ju, ate qe ata mesuan nga Mentoret tane te mrekullueshem, Zotit Avni dhe Zonjes Mimoza Thaqi.


Keto jane disa nga momentet magjike te pjesmarresve ne Trajnim.Nese dhe ti do te behesh nje trajner motivues tashme ne jemi duke krijuar ekipin e dyte, i cili do te mbyll ciklin e Trajnereve te Ardhshem.


Nese je gati , kape mundesine tani sepse numri i personave qe do te pranohen eshte i kufizuar.


Per tu bere pjese e Grupit te 2 te Trajnereve Motivues apliko mbi linkun.

255 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page