top of page
2023.PNG

Momenti i fundit, për ndryshim të jetës tënde!

Këtë shkrim nuk e lexoni rastësisht...kjo është përgjigja që jeni lutur dhe kërkuar...


Ju mirëpresim në Brezovica Hotel Për Seminarin e Ëndërrave!

Dhomat jane full booked, duhet te rezervoni ne hotele tjera ndërsa per seminar ka edhe disa vende te lira, dhe online na kontaktoni në viber, watsup: +38976226153

Mund të vini direkt te Hoteli dhe te beheni pjese e seminarit, ku do te keni mundesi te bleni librat me zbritje, te merrni trajnimet me zbritje dhe mund edhe te fitoni ndonje trajnim falas!

Ju nuk duhet të dini se si do të arrini atje, por ju duhet të dini se ku dëshironi të shkoni.

Misioni im është t'i tërheqë njerëzit jashtë zonave të tyre të rehatisë, t'i bëjë ata të bëjnë atë që duhet të bëjnë në mënyrë që të bëhen më të mirët që mund të jenë.


Ne duhet të jemi të qartë se çfarë duam të bëjmë dhe ku duam të shkojmë, por nuk e dimë domosdoshmërisht se si do ta bëjmë.


Nëse mund ta imagjinoni, mund ta arrini. Nëse mund ta ëndërrosh, mund të bëhesh.

Një gjë e mirë e të qenit i ri është se nuk keni përvojë të mjaftueshme për të ditur se nuk mund t'i bëni gjërat që po bëni.


Shihemi ne suksese

Mimoza Thaqi
40 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page