top of page
2023.PNG

Mos e humbni kohën duke u ankuar, duke pritur që njerëzit e tjerë të vazhdojnë të reagojnë...

Një burrë i mençur u përball një herë me një grup njerëzish që ankoheshin për të njëjtat çështje pa pushim. Një ditë, në vend që të dëgjonte ankesat, ai u tha atyre një shaka dhe të gjithë u shpërthyen duke qeshur.


Pastaj, burri përsëriti shakanë. Disa njerëz buzëqeshën.

Më në fund, burri përsëriti shakanë për herë të tretë por askush nuk reagoi .

Burri buzëqeshi dhe tha: “Nuk do të qeshësh me të njëjtën shaka më shumë se një herë.


Pra, çfarë përfitoni nga vazhdimi i ankesës për të njëjtin problem?”


Ju nuk do të arrini askund nëse vazhdoni të ankoheni për të njëjtin problem, po nuk bëni asgjë për ta rregulluar atë.

Mos e humbni kohën duke u ankuar, duke pritur që njerëzit e tjerë të vazhdojnë të reagojnë ndaj ankesave tuaja.Në vend të kësaj, merrni masa për të bërë një ndryshim.


Ndryshimin e keni FALAS në "I AM POWER", vetëm një klikim larg.


225 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page