TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Mos harxho lotët Mbi inçizimet e fshira të viteve të humbura!

Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:21 PM ·

Mos harxho lotët Mbi inçizimet e fshira të viteve të humbura!


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:22 PM ·

Por shfleto dhe qesh, oh qesh të shohësh Fletët e bardha të drejta që qëndrojnë për ty.


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:22 PM ·

Mos llomotit duke përsëritur. Beso Sepse rezja hyjnore banon tek ti: lëje të rritet!


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:21 PM ·

Mos qëndro mes hijeve të mëkateve të vjetra, por lejo Drita e shpirtit tënd të shëndris në rrugën e shpresës, Dhe të zhduk erësirën.


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:19 PM ·

Zgjidh Ndërto në zgjidhjen dhe jo mbi pendim, Një strukturë për të ardhmen. Jo vetëm kuturu


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 12:01 AM ·

Ne vetëm kërkojmë të mira! Por a e pyesim veten çfarë bëjmë që ti meritojmë këta të mira?


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:22 PM ·

Atë që shpirti I papredikuar mund të arrij Të gjithë forcat e mëdha dhe kreative këtë e dijnë.


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:22 PM ·

Ata do të ju ndihmojnë dhe do ta forcojnë si drita Do ta ngrisin plepin në lartësinë e lisit!


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:23 PM ·

Pra duhet vetëm të zgjidhesh, dhe lo! Tërësia e zotit Universi I madh do ta forcojë shpirtin tënd.


Mimoza Taqi May 5, 2009 at 12:40 AM ·

Kurr nuk eshte teper vone per fillim plotesisht te ri!


Bëhu sot Pjesë e Iam Power

Shkruani te dhenat e juaja këtu që të ju kontaktoj stafi jonë për ofertat speciale:

Apliko Sot


273 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌