Mos u mundoni te mposhtni nje Luan nese nuk jeni te tille akoma!

Disa njerez jane te prirur qe gjithe kohen te gjejne arsye vetem e vetem te ndihen te ofenduar nga dikushi, nga ndonje ngjarje.

Dhe e gjitha qe bejne me kohen e tyre kerkojne te gjejne njerez te cilet vetem pse marrin fryme atyre ju duket se i ofendojne.

Keto njerez nuk e kane te lehte me veten edhe pse shpifin per te tjeret kjo nuk ju sjell asnje kenaqesi edhe pse ju duket ashtu, ngase esenca e tyre eshte dashuri dhe dashuria nuk kerkon arsye per te dashuruar.

Por ngurtesohet me arsyen per tu ofenduar.

Pastaj fajet i hedhin te çdo kush tjetër përveç te vetja.


P.S.: Merrni pergjegjesi dhe do te shpetoni nga çdo lloj ofendimi apo fajësimi:

Shikoni per ofertate e fundit të Iam powerE di si i vjen kjo, te te them sa sme ke thene.

0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌