Në Mbretërinë e Zotit nuk marrim asgjë me vete, përveç të mirave që bëmë për të tjerët.

Është Mirë gjithkush te ketë Pasuri është mirrë te gjithë të jenë të vetëdishëm e jo të ju ritet egoja edhe mos te ngopen asnjeherë.

Por duhet dinë pse jan këtu dhe kush janë!

Edhe një ditë do te shkojm😊

Por në Mbretërinë e Zotit nuk marrim asgjë me vete, përveç të mirave që bëmë për të tjerët.😊0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌