TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Në netet e trishtuara të transformimit tim..lutesha të arrija ditën...

Ne netet e trishtuara te transformimit tim..lutesha te arrija diten kur do te isha e lire!


Te fluturoja pa kushte pa limitime pa frike...te isha e lire te dashuroja ...


Te isha e lire te beja cfare une te deshiroja ...

Pa kufizime shpirterore..pa kufizime hapsinore...


Te isha e lire vetem kur ta dija se dashuroja ne pafundesi dhe me dashuronte ne pafundesi dhe me lejonte te isha une ajo qe une dua te jem


Te lejoja te ishte ai,ai qe donte te jete....dhe kjo dite erdhi sepse gjithcka qe ne duam realizohet!


Fuqia e Zotit eshte e palimituar..une para 10 vitesh kisha ne anen time vetem nje force te ciles askush nuk i vendoste dot limitime dhe ajo ishte forca e zemrës sime.Me përzemërsi

Mimoza Thaqi


Jetoni Pozitivisht me Iam Power, motivohuni.


Anëtarësoheni falas këtu: Iam Power Falas


Bëju Anëtar në Iam Power: Shiko videon si te bëhesh anëtar
508 views1 comment

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌