TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Nëse ju jepet mundësia të bëni keq, mos e bëni!

Nëse ju jepet mundësia të bëni keq, ose ti flisni keq dikujt apo të flisni pas shpine, kujtoni se jeta është e shkurtër dhe ju kthehet shumë shpejt, bota ështëe vogël dhe po atë person do të takoni dhe ju duhet të ikni pastaj si në vrimēn e miut. Besoj kjo ju ka ndodhur dhe do të ju ndodh. Nëse jeni ju ai që folët mirë do ndiheni krenar me veten, dhe forcën e së mirës, kur ta shikoni si ik dhe mundohet të fshihet edhe psi ti e vërejtè.


Ti e ke lehtë të përballesh por ai sdi ku të fshihet.😁ju keni mundësi ti shkruani letër me fjalë ofenduese por keni mundësi atë letër edhe mos ta dërgoni, jeta është e gjatë dhe e shkurtër, zemërimi do ju ik por letra do tè ngel.😊

Mimoza Taqi

April 17, 2019 ·


261 views2 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌