TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Na kane mesuar te mos duam veten por te tjeret

Na kane mesuar te mos duam veten por te tjeret, te mos kerkojme dashurine nga zemra jone por nga te tjeret, te mos vleresojme arritjet tona por te te tjereve, te mos legjitimojme sukseset tona por te te tjereve, te mos kthehemi dhe te numerojme gjerat e bukura qe kemi ne jete por te numerojme dhe llogarisim cfare te tjeret kane arritur dhe si ata e kane arritur.


Por asnjehere nuk bejme numerimin e gjerave te panumerueshme qe kemi.


Vetem jetojme ne frike te mos e humbasim edhe ate gje qe kemi dhe qe eshte iluzion, dhe nuk llogarisim gjerat qe kemi dhe qe jane vertetesia jone.


Nuk i besojne Zotit por realitetit ASNJEHERE MOS U BESO TE DYSHUARVE DHE ASNJEHERE MOS DYSHO TE BESUESHMEVE -mos i beso realitetit por besoi Zotit- Zoti na dha REAL-EYES ( sy te vetete) per te REALISE ( KUPTUAR) REAL LIES ( genjeshtrat reale) Mendo dy here dhe me urti.


Me perzemërsi

Mimoza Thaqi301 views3 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌