top of page
2023.PNG

Ndermarrësit këta heronj më pak të vlerësuar.

Duke marrë parasysh se Ndërmarrësit janë Heronj, sepse puna e tyre ka shumë sakrifica dhe ata nuk ndalojnë kurrë të japin më të mirën e tyre sot po ju prezentojmë Kompaninë:


N.P.SH.Shkritorja 1


Është kompani e themeluar në vitin 2006 nga Beqir Berisha dhe Nexhmi Keyeziu aksioner të barabart në ortakri.

Kompania merret për mbi 14 vite me shkrirjen-përpunimin e metaleve-skrapit të gizës dhe aluminit dhe me prodhimin e produkteve të ndryshme prej gize dhe alumini.


Në vitin 2009 kompania zhvendosët në periferi të Janjevës, në një hapsirë më të madhe, ku nga viti në vitë ka operu me bilancë pozitiv dhe ka investu në rritjen e kapaciteteve prodhuese dhe në përmirsimin e kualitetit sipas standardeve më të mira.


Prodhimet kryesore të kompanisë janë:

1.Kapaket e pusetave prej gize të peshave, dimenzioneve dhe formateve të ndryshme, 2.Ulse parku dhe ulse oborri me tavolin prej alumini.

Poashtu derdhim në kallupe pjesë të ndryshme nga giza dhe alumini sipas porosive.


Kompaninë Mund ta gjeni në:

Facebook në Këtë Link


Nëse keni biznes dhe doni te ndani biznesin tuaj në formë të një reklame ose histori suksesi, na dërgoni fotot e biznesit tuaj dhe jua postojme në blogun tonë, në facebook ku kemi 56601 ndjekes, në instagram 15000 ndjekës!

E gjithë kjo është falas për ju.

Na Kontaktoni në whatsup ose viber në nr:

Dori Taqi: +355 68 441 6115

Ju mirëpresim të ritemi bashkë Suksese Iam Power

334 views0 comments

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page