Ndershmëria dhe qartësia:

Nje shkrim nga Princesha e Tailandes mikeshe dhe perkrahese e Presidentit me te mire ne bote Behgjet Pacolli.

- Ndershmëria nuk do të thotë thjesht të flasësh për mendjen tënde. Ndershmëria do të thotë të jesh shumë i qartë për gjithçka që ndodh brenda teje. Kur ka ndershmëri, ndjenjat bëhen të pastra dhe të kulluara.


Ndershmëria është ajo ku nuk ka mendime apo ndjenja të tjera brenda, përveç atyre që vetë Perëndia do të kishte. Kjo qartësi reflektohet në fjalët tuaja; ata do të mbushen me fuqinë e së vërtetës dhe do të flasin me lehtësi e pa hezitim. Ndershmëria e vërtetë që kultivohet brenda jush është ajo që do të arrijë dhe të prekë të tjerët.#princeshaetailandes #KHK #Qatar #Khalifa #Sheikh #Hamad #Moza #behgjetpacolli

  1. Honesty & Clarity:- Honesty does not mean simply speaking your mind. Honesty means to be very clear about everything going on inside you. Where there is honesty, feelings become pure and clean. Honesty is where there are no other thoughts or feelings inside, other than those that God himself would have. Such clarity is reflected in your words; they will be filled with the power of truth, and spoken with ease and without hesitation. The genuine honesty cultivated within you is what will reach out and touch others.


0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌