top of page
2023.PNG

Ndihmoni që njerëzit të mund të ndihmojnë!

Spitali i Pneumonise ne Shkup ka nevojë Urgjente për mjetet në vijim. Çdo ndihmë e vogël ose e madhe nga ana juaj është e mirëpritur për shpëtim jete.


Jeta është plot stres. Çdo ditë është shumë e shkurtër dhe shqetësimet tuaja nuk ulen. Ne duhet të punojmë, të kujdesemi për familjet tona, të kujdesemi për fëmijët, partnerët tanë kanë nevojë për kohën tonë dhe nëse gjërat shkojnë mirë, ne mund të kemi një moment për veten tonë.


Me gjithë këtë shpesh harrojmë se ka njerëz që nuk kanë as mundësinë për të jetuar jetë, sepse goditjet e fatit, sëmundja ose situata aktuale siguron që njerëzit të përjetojnë vuajtje dhe dhimbje.


Çfarë ndodh tani nëse njerëzit që kujdesen për njerëzit e sëmurë dhe të prekur me kujdes dhe në kushtet më të rënda u mbaron materiali për trajtimet, pikërisht për shkak të pandemisë aktuale?


Është e pakonceptueshme se sa njerëz duhet të presin për trajtimet e nevojshme sepse nuk ka pajisje dhe materiale të mjaftueshme.


Ka gjëra që mungojnë si:


1. Maska KN 95


2. Maska kirurgjikale


3. Veshjet e disponueshme


4. Kostume hapësinore


5. Doreza


6. Dezinfektues


7. Kapelet


8. Kaljachi


9. Oksimetër pulsi


10. Deodorantët (normat e dezinfektimit të këmbëve)


11. Solucionet e infuzionit


13. Përqendruesit


14. Maska me oksigjen


15. Llamba kuarci


Ne kërkojmë ndihmën tuaj në mënyrë që kujdesi i nevojshëm të vazhdojë.

Nga donacionet ne blejmë materialet e nevojshme për Klinikën PHI U për Pulmonologji dhe Alergologji - Shkup, e cila është e përkushtuar për shëndetin e njerëzve.


Çdo ndihmë nga zemra juaj do të ndihmonte stafin mjekësor dhe të sëmurët të kalojnë këtë situatë më lehtë.


Donacionet mund ti dërgoni në webfaqen:
Për më shumë informacione Lidhur me Donacionin tuaj na kontaktoni në nr.+38975305999

ose në emailin më poshtë:355 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page