top of page
2023.PNG

Ndiqni seminarin nga shtëpija juaj.

Jeni gati të zbuloni se si të keni Prosperitet Financiar me më pak përpjekje dhe punë.

Gjithçka për ju do të ndryshojë ju nga data:
Në këtë seminar do të shfaqim një mundësi për të fituar para shtesë, një mundësi fantastike e cila është një nga profesionet më të kërkuara në vitet e pasigurta që jetojmë. Përveç se do të mësoni si të kurseni çdo muaj mbi 300 Euro, ju do të mësoni si ti reduktoni taxat me mundësinë që do të ju shfaqim.


Nëse vazhdoni të punoni dhe jetoni siç keni jetuar do të vazhdoni të merrni siç keni marrë deri tani, por me kohërat që jetojmë duket se siç keni jetuar deri tani do të keni shumë vështirësi financiare.


Këtë ju kam thënë shumë herë që kur kam mbajtur seminaret e para në Iam Power, dhe ajo që kam thënë në 2014 tani është duke u bërë reale me çdo ndryshim global që shfaq se klasa e mesme po zhduket dhe ngelet vetëm ajo e pasur dhe e varfër.


Nëse ju doni të jeni kategoria e pasur merrni pjesë në këtë seminar dhe kaloni në mentalitetin e atyre që dijnë si të përballen me çdo situatë dhe dijnë si ti shpenzojnë dhe ku ti investojnë paratë e tyre.


Mentaliteti i pasur: Është një seminar me çmim 2500 Euro do të marr pjesë sepse e di si ato do ti shëndroj në 250000 Euro.

Mentaliteti i varfër: Është një webinar me çmim 57 Euro, jo nuk kam për të shpenzuar sepse duhet të paguaj kabllovikun dhe të programohem nga ata që kontrollojnë mendjen time.


Dtth ju duhet të ndryshoni të gjithë mendimet sa i përket parave!


Bashkohu me mua për transmetim 1-ditor të drejtpërdrejtë nga ZOOM . Hapësirë ​​e kufizuar e disponueshme. Dhe oferta për të fituar para menjëherë do të shfaqet vetëm për pjesëmarrësit në seminar dhe do të jetë valide vetëm për ata. Nga Seminari i mbajtur në Shëngjin ju jeni të njohur me ofertat tona që janë vetëm për ata që shfaqen.


Shikoni nga komoditeti i shtëpisë tuaj!


Bashkohu me mua tani,


Mimoza Thaqi

Për rezervime na shkruani në:

+355695540217 ( Viber, WhatsApp)


P.S. Kjo mundësi do të përfundojë pa paralajmërim. Ruani vendin tuaj tani. Kliko këtu.

Ose mund direkt nga duqani jonë online të bëni blerjen:406 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page