TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Ne dëgjojmë, "Duani armiqtë tuaj", "Duani ata që të urrejnë", dhe gjëra të tjera të tilla.

Ne dëgjojmë, "Duani armiqtë tuaj", "Duani ata që të urrejnë", dhe gjëra të tjera të tilla. Pse duhen armiqtë tuaj dhe ata që ju urrejnë.

Për shkak se ajo që ju vendosni do të kthehet në jetën tuaj. Si mendoni për ta, se si flisni rreth tyre do të kthehen tek ju. Kjo është karma. Ajo që ju keni vënë jashtë, do t'ju kthehet.

Por sa është e mundur të duash armiqtë dhe ata që ju urrejnë. Lehtë. Fjala "dashuri" është konfuze Buda nuk e ka përdorur kurrë fjalën "dashurinë" . Fjala që ai e përdori është përkthyer më mirë "dhembshuri" Nëse përcaktoni dhembshurinë (dashurinë) duke besuar se armiqtë tuaj dhe ata që ju urrejnë kanë të drejtë te jene te lumtur dhe ata nuk duhet të vuajnë, atëherë ju jeni duke i lare me dashuri Ju nuk keni për të ftuar ata në shtëpinë tuaj për darkë! Ndiqni këtë formulë të thjeshtë dhe shikoni fillimin magjik të ndodhë në jetën tuaj. Mendimet tuaja janë mjeti më i fuqishëm që keni. Keni mendime të mëshirshme, kur këtu përcaktohet dhembshuria, dhe jeta juaj do të bëhet më e mirë dhe më e mirë dhe "më e mirë dhe më e mirë"!Shumë dashuri, miku yt, Kevin Trudeau

190 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌