Ne duhet ta pranojme se disa njerez jane aq te ngateruar me jeten e tyre, dhe nuk eshte pune e jona

Ne duhet ta pranojme se disa njerez jane aq te ngateruar me jeten e tyre, dhe nuk eshte pune e jona ti sherojme.

Vetem duhet ti leme te shkojne, me shume dashuri.

Sepse ne nuk dijme pse ata jane te tille dhe qendrojne ne vendin negativ qe kane zgjedhur kjo eshte hesap i shpirtit te tyre.169 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌