top of page
2023.PNG

Ne ,duke mos e kuptuar se jemi ne fakt nje shprehje e Zotit ,perpiqemi ta gjejme diku "jashte".

"Loja" universale e cila luhet nga femijet në gjithe boten ,pa perjashtim eshte :fshihu dhe kerko.Kjo eshte gjendja natyrale e brendshme kur jemi te personifikuar ne nje trup fizik.


Kjo bote eshte nje loje e ndergjegjesimit e krijuar nga ndergjegjia per kenaqesine e vet ,çdo gje eshte shtrirje e NJE ndergjegjie universale e quajtur me qindra emra, nder ta edhe ZOT.


"Loja" te cilen Zoti e ka themeluar eshte: ai e "fshehu" veten ne pamjen e qarte te te gjitheve.


Ne ,duke mos e kuptuar se jemi ne fakt nje shprehje e Zotit ,perpiqemi ta gjejme diku "jashte".

Zoti e luan fshihu dhe kerko me veten e tij.


Ne fund te fundit kjo eshte loja e jetes ,ashtu si Demi i Muskut qe e kerkon boten per ta gjetur burimin e parfumit qe ai vete po e leshon.


Njerezit kerkojne boten per ta gjetur "Perendine" ,ose per te gjetur "unitetin" ose "lidhjen" kur ne fakt ajo qe duhet te bejme eshte te shohim brenda vetes.


Shume dashuri KEVIN TRUDEAU

328 views1 comment

Recent Posts

See All

1件のコメント


vali valii
vali valii
2020年3月14日

Mimoza ti je shprehja me e bukur e zotit , faleminderit me zemer per gjithcka ben per ne

いいね!
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page