top of page
2023.PNG

Ne fund te fundit nuk ka lajme te mire ose te keq,vetem lajme.Jeni JU ai qe vendosni nese lajmet...

Supozimet tona,gjykimet, dhe mendimet rreth gjerave shume here nuk jane te bazuara ne fakte dhe ne realitet.Nje grua kishte nje djale i cili ishte "deklaruar"100% i pafajshem, sidoqofte, perseri ai vazhdon te jete i denuar me 10 vite burg. Faktet dhe realiteti jane: Djali kishte deklaruar se ishte i pafajshem ,ai po vuan denimin me 10 vite burg .Ky eshte realiteti. Kur ndesheni me realitetin dhe kundershtoni Universin per realitetin e tij,gjithmone do te ju shkaktoje vuajtje. Duke deshiruar qe Universi ti beje gjerat te ndodhin ndryshe(ne menyren ne te cilen mendja juaj MENDON se DUHET te ndodhte )gjithmone do te ju shkaktoje vuajtje .Shikoni gjerat ashtu siq jane,pa asnje gjykim.Behu neutral rreth gjerave. Ne fund te fundit nuk ka lajme te mire ose te keq,vetem lajme.Jeni JU ai qe vendosni nese lajmet jane te mira ose te keqija.Qfare TI mund te pranosh si lajme te mire,te tjeret munden ta marrin si lajm te keq.Prano me shume..relaksohuni me shume.Merreni jeten më me lehtesi.Jeni me i gezuar.Shkoni me rrjedhen e jetes.Kjo do ta zvogeloje vuajtjen tuaj.Shume dashuri,KEVIN TRUDEAU


143 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page