top of page
2023.PNG

Ne i realizojme ëndërrat, por nuk jetojmë në ëndërr, veprojmë në bazë të Situatës...

Perderisa te gjithe ju ftojne te meditoni dhe te fleni me shume sec keni bere gjume deri tani ne ju ftojme te ndermerrni veprim dhe si te Udhehiqni veten me hapa konkret ne keto kohera te ndryshimeve te medha boterore. Duke ju ofruar disa variabla te mundesive te mundeshme qe ju mund ti ndiqni dhe te drejtoni jeten tuaj bile me mire se para Krizes se Covid 19!


Nga kjo ju mund ta gjeni mundesine dhe te udhehiqni veten dhe te tjeret ose te qendroni dhe te prisni cfare do te bjere nga qielli.


Ajo që më shumë më iriton në këto kohëra të pakohëra është se si ju ngatërojnë teoritë konspirative, se si ju venë në gjumë më shumë seç jeni meditimet banale, apo si mësuesit e ashtuquajtur "shpirtëror" ju japin falas broçkulla.


Neve na duhen hapa konkret çfarë të bëjmë dhe nga të drejtohemi në këtë kohë, Si të shfrytëzojmë këtë kohë që të ritemi dhe zhvillojmë shkathtësi të reja.


E nuk ka meditim më të mirë se syçelësia, integriteti dhe ndershmëria.


Na ndiqni për më shumë...

Ju ftoj ta degjoni kete konference online me 18 Prill Keni edhe pak kohe per te aplikuar.


P.S.: Arsyetimet se pagesën nuk e bëni dot online shfaqin sfidat e para që ju keni me teknologjinë e re dhe të rejat që e presin gjithë jetën në planetin Tokë.


Nëse nuk ndryshoni vërtetë do ta keni shumë të vështirë ndryshimin e detyrueshëm.


Mundësi ka sa të duash, do të ju tregoj se ku dhe si, pa marrë parasysh jeni ndërmarrës dhe biznisi që keni ka ngecur apo jeni i punësuar dhe rezikoni të humbisni vendin e punës.


Ecni në Hap Me kohën me Iam Power!


Konferenca është 4 Orë Online, dhe mësimet që jua jap falas 180 trajnime janë të vazhdueshme janë 24/7 në kompjuterin tuaj, në shtëpinë tuaj, në celularin tuaj gjithë jetën...


Zgjidh dhe merr, kjo është jeta reale jo imagjinata fantashkencore. Dhe nuk janë informata për të ju kënaqur monotoninë por për të ju lëvizur drejt jetës së duhur.

Unë mësoj nga ndërmarrësit më të suksesshëm në planet, prandaj edhe shkruaj me kaq vetëbesim sepse e di çfarë do të ju tregoj.


Të marrësh mësime nga ato kërkon disa mijëra euro investim, e ju e merrni me çmimin më të ulët të mundëshëm. Dhe besoni nuk ia vlen gjithë ajo punë e imja për të ndarë me këtë çmim këtë informacion.


Dhe nëse ju duket shtrenjtë Shkoni ngatëroni veten me Guru Falas.


Po e bëj edhe kësaj rradhe, e për herët tjera do të konsideroj ritje të çmimeve.


Shihemi ne Suksese

Mimoza Thaqi


KONFERENCA 

ONLINE

18. Prill. 2020

ora: 15:00-19:00

UDHËHIQNI VETEN

NË KOHËRA KRIZASH

37

MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE

Çmimi Special: 37 Euro  345 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page