top of page
2023.PNG

"Ne jemi qenie të pakufizuara - të kufizuara vetëm nga konceptet e kufizimit që mbajmë në mendje"

Pinat për Trajnerët Motivues janë Gati. Ju mirëpresim në udhëtimin e bukur për të ndryshuar veten pastaj botën.

"Ne jemi qenie të pakufizuara - të kufizuara vetëm nga konceptet e kufizimit që mbajmë në mendjet tona"

Atë që do të arrini me këtë trajnim intensiv 3 mujor i cili do të vazhdojë gjithë jetën si bashkëpunim është diçka që nuk mund të imagjinoni tani. Sepse trajnimi juaj do vazhdojë gjithë jetën me gjithçka që unë kam grumbulluar nga përvoja dhe dituria e specializuar pikërisht për ndryshimin pozitiv të vetes dhe të tjerëve.

Grupa e trajnerëve do të konsiderohet si vlera më e lartë e arritjeve të Iam Power. Ku ju përgjithmonë do të largoni gjithë limitimet e bollëkut që ju mbajnë pas, Bollëk dtth shëndet, lumturi dhe pasuri materiale.


"Nëse një mendje nuk mund të arrijë paqe dhe qetësi nuk ka gjasa të arrijë diçka tjetër."

Ky trajnim emocionues iluminues do t'ju ndihmojë:


Ky trajnim emocionues iluminues do t'ju ndihmojë:

* Shpëtoni nga frika, e cila ju pengon të keni gjithçka në jetë.

* Shpëtoni nga zakonet e dështimit që ju pengojnë në jetë, të tilla si zvarritja.

* Gjeni se çfarë është kënaqësia dhe si ta merrni atë.

* Ndjeni dashuri çdo herë që dëshironi - me lehtësi.

* Mësoni si t’i besoni vetes.

* Shpëtoni veten nga shqetësimet dhe endjet.

* Përdorni përgjigjet nga vetja juaj më e lartë, në vend që të zhgënjeheni me përgjigje të vjetra ose pa përgjigje.

* Shpëtoni vetveten nga zakoni i dënimit të vetes.

* Pastroni vitet e konfuzionit të akumuluar.

* Keni shëndet, gëzim dhe pasuri të bollshme.

* Jini në kontroll të plotë të jetës tuaj me lehtësi.

Bashkohu me ne:
176 views2 comments

2 comentários


e dua driten

Curtir

Shkendi Danaj
Shkendi Danaj
24 de fev. de 2021

Une jam gati per kete

Curtir
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page