Ne te gjithe e dijme si eshte te veprojm mire, mirepo disa gjera na bejne te bllokojme lidhjen

Mbreme perfundova se shikuari serialin: Designated Survivor. Ishte nje serial qe me shume shfaqte lidershipin e ndershem dhe te drejte . Eshte mire ta shikoni me sy observues qe bejne dallimin, qe shikojne respektin, formen e komunikimit, lojalitetin integritetin. Mirepo fundi i sezonit 3 perfundoi ne nje forme qe te prisni te dale sezoni i ri. Sepse kryetarin Tom e mbertheu lakmia per pushtet dhe beri ca veprime qe nuk e lejonin te flej. Ne brejtje te ndergjegjes thiri psikologun ti refehet, gjate ketij refimi ai e dinte se ka vepruar gabim por sdonte te pranonte. Psikologu i tha: Lutju Zotit, pergjigja e tij ishte Zoti nuk me hap telefonin.

Dtth, ne te gjithe e dijme si eshte te veprojm mire, mirepo disa gjera na bejne te bllokojme lidhjen tone hyjnore. Ketu eshte thelbi i cdo frike, ankthi, pagjumesie dhe mjerimi. Kujdes te kjo pjese dhe cdo gje eshte ne harmoni me mbreterine e Zotit.
0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌