top of page
2023.PNG

Nese nuk ju sfidon nuk do te ju ndryshoje!

Shume e rendesishme ne jete cilin e degjojme, nga kush mesojme dhe kush na keshillon.


Duhet degjuar nese kemi nevoje sigurisht per te mesuar dike qe e ka ate qe ne e duam dhe ka qene aty ku ne jemi sot.


Dhe jo qe shtiret apo genjen se e ka ate qe ne e duam, qofshin ata qe duam parate, familje te mire, shendet apo perndritje.


Dallimin bejeni ne shpirt mos lejoni askend te ju hipnotozoje per qellime te ulta apo per qellime egoiste te dikuj qe mendon se jeni prone e tyre.


Lirohuni nga cdo ndikim i tjetrit degjoni vetem brendine tuaj ata jane udherefyesi juaj.


Me besoni apo jo nuk ka rendesi zemra juaj e di.


PS: Qindra njerëz e morën Iam Power, APLIKUAN mësimet dhe krijuan atë që kishin dëshirë në jetën e tyre, nga asgjëja-miliona, nga ankthi-lumturinë, nga viktimë në FITIMTARË!
349 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page