Nese tani jeni ne erresire ju jeni duke u forcuar, fuqizuar qe te shpertheni.....

Fara, ka nje forme, pastaj kur rrethanat e erresires ne toke e sulmojne ne te gjitha anet, i prishet forma, qe ajo pastaj te fuqizohet, te merr forcat e duhura qe te ec drejt drites. Dhe qellimi i saj eshte te lulezoje, 🤩 Nese tani jeni ne erresire ju jeni duke u forcuar, fuqizuar qe te shpertheni shtresat e erresires dhe te dilni ne drite.


404 views2 comments

HYRJE PĂ‹R ANĂ‹TARĂ‹T PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌