top of page
2023.PNG

"Një fjalë na çliron nga e gjithë pesha dhe dhimbja e jetës, kjo fjalë është dashuri."

Dashuria, kokteji më i ëmbël që njerëzimi ka provuar! Zbuloni Çelësat Sekrete për t'u dashuruar kokë e këmbë dhe që askush nuk u'a thotë!


Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...

Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni.

Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH!

Ai/ajo nuk e di se është bindja e tij që të bëri ty të dështosh dhe ai/ajo nuk e di se është egoja e tij/saj që e udhëheq jetën në anën negative, ai/ajo nuk e di se gjithçka që mendon ka të drejtë nëse është për të mirë por të kundërtën e di me 100% siguri.

Mos lejoni keqkuptimet e vogla të shkatërojnë marrëdhënien tuaj, sepse nuk është shkaku te ti ose partneri por te bota shumë e ndryshme e njëri tjetrit.

Me kuptimin e këtyre ndryshimeve jeta juaj asnjëherë më nuk do të jetë e njëjtë!

Janë gjërat e vogla që bëjnë dallimin e madh...

Mos hezitoni të dilni jashtë zonës kofore të disharmonisë familjare sepse nga ju varet e arrdhmja e juaj dhe fëmijëve tuaj...


"Ashtu si një grua ka nevojë të ndiejë devotshmërinë e një burri, një burrë ka një nevoje parësore të ndiejë admirimin e një gruaje.."Aruba 2017


Një burrë dhe një grua përderisa jetojnë nën një kulm duhet të kenë qëllim të përbashkët!

Jo njëri në veri e tjetri në Jug!

Mësoni çfarë duan botërat e ndryshme njëherë e përgjithmonë!

Me shumë përzemërsi ju mirëpresim më Seminar ne 13 Shkurt 2021

Mimoza dhe Avniu.

Per regjistrim klikoni ne linkun:https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power147 views1 comment

1 Comment


Mimoza Taqi
Mimoza Taqi
Jan 20, 2021

thanl you

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page