top of page
2023.PNG

Një formë shumë e Fuqishme që Ju Bën të Suksesshëm!

Seminarri i ëndërrave u afrua fillon neser ne ora 10:00 në Tetovë, bashk me të edhe shumë lëvizje nga zona e konforit, e cila është ndërtuar me vite e vite dhe nuk do të ndryshojë në asnjë formë.


Për disa njerëz ishte lehtë të marrin vendimin sepse këtë e kanë pritur, për disa të tjerë dolën justifikime të ndryshme që zona e rehatisë jua shpikë në mendje.


Por kryesorja është se ata që kanë ndërmarrë këtë rrugë do të jenë aty! So të mahniten me informacionet që do të dëgjojnë.


Sikur ne këtë që do të ndajmë me ju nesër në Seminar ta kishim njohur para 25 vitesh kur kishim vrullin e punës në maximum sot çdo gjë do të ishte shumë më ndryshe.


Neve na u deshën këto vite që të mësojmë përmes përvojës së vështirë që sot për ju të shfaqim një rrugë të saktë për arritje.Jemi shumë të lumtur që do të jeni aty ju që vendosët.


Sepse e dijmë se ku do të ju dërgojnë këto informacione.Ju që doni të jeni pjesë e Seminarit të njëjtë me 4 Prill mund të na kontaktoni që të rezervoni vendin tuaj.


Shihemi në Suksese

Mimoza dhe Avni Thaqi
260 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page