top of page
2023.PNG

Një histori e shkurtër e një vajze që qante pothuase çdo natë.


Në videon më poshtë është historia e Nertilës e cila është pjesë e bordit drejtues të Iam Power, Ëndrra e saj ishte të bëhet një femër e suksesshme dhe ajo ia doli edhe ti mundesh: Shikoni videon:
Shumë nga ju keni shprehur dëshirën të flisni me Mimoza ose Avni Thaqin, dhe ato kanë vënë në dispozicion kohën e tyre për të ju këshilluar çfarë të bëni. Dhe vetëm atë që bënë ata dhe e dijnë se nuk ka formë tjetër, apo ata nuk kanë zbuluar akoma një formë tjetër të të jetuarit i lumtur dhe i përmbushur. Pasi e dijnë mençurinë e zemrës suaj, fokusi i tyre është që të ju drejtojnë në këtë rrugëtim. Sepse Për të transformuar jetën tuaj, duhet të keni pritshmëri mjaft të larta nga vetja, dhe ta bëni vetë pa qenë të varur nga askush sepse do të ju mësojmë se si. Nëse ju keni kërkuar për një sistem transformimi Mimoza do të ju tregoj cili është ai. Ndiqni zemrën tuaj, ndiqni atë që ju jep gëzim. P.s.: Flisni drejtpërdrejt me Mimoza ose Avni Thaqin dhe ju hapen të gjithë rrugët për realizim të ëndërrës suaj. Atyre ju shkuan 13 vite dhe shumë para për të marrë dhuratën që ju premtojnë në fund të trajnimit 1 vjeçar. Me atë dhuratë ju do pastroni nga jeta juaj frikën,energjinë negative. Oferta është e vlefshme deri më datë 15 Shkurt 2023 ora 23:59 për vetëm 10 Persona! Qofshi Fitimtar në gjithçka që bëni! Klubi Juaj Iam Power na kontaktoni në: Viber, whatsup +38975305999 P.s.s:Me çdo shkrim që e lexoni ju rrisni energjinë pozitive, në çdo email keni një mësim të vlefshëm që ju mund ta përdorni për të realizuar ëndërrën tuaj.


Nëse nuk doni asnjë nga këto në fund të këtij email keni një buton ku mund të bëni që emailet tona të mos ju vijnë më. Ne kërkojmë ndjesë për shqetësimin!
15 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page