Një Lutje e bukur për guxim dhe durim.

Një Lutje e bukur:🙏

I mrekullueshmi Zot, të lutem më jep guximin të veproj edhe kur aty duket se ska asgjë për të vepruar, më jep durimin të tejkaloj kontrastin edhe kur çdo gjë duket se ka marrë fund, më jep dritën të shoh bukuritë që më ke dhuruar edhe pse gjithkund shikoj vetëm errësirë. Të lutem më ndihmo të mos turpërohem para premtimeve të mia që nuk dolën ashtu si prisja. Të lutem më ndihmo të mos mashtrohem para grepave të Djallit.

Të lutem ndriço mendjen time të shoh bukurinë e veprave tua.

Zot unë përsëri besoj në ty edhe pse errësira mundohet të tejkalojë dritën tënde.

Ti je krijuesi i dritës dhe errësirrës. Prandaj fuqia yte gjithmon kapërcen çdo gjë!460 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌