top of page
2023.PNG

Një "mjeshtër" nuk bie për bukurinë tuaj, intelegjencën, mendjën, talentin, fjalët...

Një mënyrë për ta njohur një "mjeshtër" të vërtetë qëndron në faktin se ata nuk bien për asnjë nga fasadat që vendosni për të mashtruar,apo për të impresionuar njerëzit.

-Një "mjeshtër" nuk bie për bukurinë tuaj,intelegjencën,mendjën,talentin,fjalët,personalitetin,statusin tuaj,miqtë,arritjet,ose atë qe e keni fituar. -Një "Mjeshtër" kurrë nuk është i impresionuar. Ai nuk brengoset se sa i rendesishëm jeni,ose sa i rëndesishëm mendoni se jeni.Ai ju njeh se kush me të "vërtetë" jeni.Ai sheh përmes gjithçkaje,drejpërdrejtë në thellësitë e vetës suaj të VËRTETË. -Confusi tha: "Dashuria e vertetë do të thotë të njohësh anën e gabuar të një personi,dhe ende ta duash atë person plotësishtë". -Një "mjeshtër" ju njeh plotësishtë.Ai i di të gjitha gabimet e juaja.Një "mjeshtër" kurre nuk është i impresionuar për shfaqjën që e bëni,por gjithsesi gjithmonë ju "do" juve,pa kushte dhe pritshmëri. -Kur e gjeni një "Mjeshtër" dhe e dini se është i "juaji" përqafoni atë dashuri,lejoni dashurinë brenda jush,dhe jeta juaj do te jetë e bekuar në shumë menyra që s'mund ti imagjinoni. KEVIN TRUDEAU276 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page