top of page
2023.PNG

Një Person me karakter është një njeri që e di atë që dëshiron.

Një Karakter është një njeri që e di atë që dëshiron; i cili nuk lejon që temperamenti dhe disponimet e tij ta qeverisin, por vepron në parime të vendosura.

Kur gjërat shkojnë shumë vështirë për ju, kur gjithçka duket se shkon kundër jush, kur ju jeni copëtuar nga çdo anë, kur qielli është i errët dhe nuk mund të shihni dritë, kjo është koha për të ekspozuar butësinë tuaj, për të treguar se nga cilët përbërës jeni bëre. Nëse ka ndonjë gjë tek ju, telashet do ta nxjerrin jashtë. Ajo që bën një njeri pavarësisht rrethanave, sesa për shkak të tyre, është masa e aftësisë së tij të suksesit.


4 Orë Konferencë Online me datë 30 Maj 2020 që do të shfaq hapa të qartë dhe shumë të saktë për të përmbledhur Karakterin tuaj, Ritur Vetëbesimin Tuaj dhe Ecjen drejt Jetës e cila do të ndyshojë për ju në atë që ju dëshironi ta shikoni sic është suksesi, prosperiteti, harmonia dhe lumturia të cilat janë të drejtat tuaja të lindjes.


PARA se dikush mund të bëjë diçka më shumë për kontrollimin e mendimit, duhet të kuptojë fuqinë dhe rëndësisë së tij, jo pranim të thjeshtë të një deklarate. Duhet të ndjeni, duhet të jeni të bindur, se një mendim i keq ju dëmton, se një mendim i mirë ju ndihmon.


Kjo Konferencë Do të Jetë Investimi juaj më I mirë Jetësor,

Do ta njihni të vërtetën tuaj dhe e Vërteta do të ju bëj të lirë.

Dmth të lirë nga Skllavëria e Frikës, ankthit, brengës, pasiguria dhe kufizimet.

Të lirë nga mendimi i varfërisë dhe Shqetësimit.

Pas Konferencës, do të humbisni ndjenjën e frikës, sepse do të jeni të vetëdishëm për unitetin tuaj me Fuqinë e Gjthëpushtetshme.

Me shumë Përzemërsi

Mimoza Thaqi


Falas: Udhëhiqni veten në Kohëra Krizash! ( 4 Orë video )

Falas: Iam Power Niveli 1

( 180 Trajnime për Jetë Pozitive)

“Ti mund ta bësh diçka, nëse beson se mund ta bësh atë!” !

Çmimi i Konferencës: € 47

Dhe fitoni: Falas: Iam Power Niveli 1

( 180 Trajnime për Jetë Pozitive)

Falas: Udhëhiqni veten në Kohëra Krizash! ( 4 Orë video )

284 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page