top of page
2023.PNG

Nje ligj tjeter i pashkruar • Ti duhet te presesh fitoren

•Une besoj se me e rendesishmja se cdo gje per te fituar eshte fuqia e te besuarit ne JU

•Fuqia e te besuarit se ju mund te fitoni

•Fuqia e te besuarit se gjera te mira do te ndodhin ty.

•Fuqia e te besuarit se je special

•Pengesa me e madhe nuk eshte

•Mungesa e edukimit, parave, rrethit, por mungesa e te besuarit ne VETE


Nje ligj tjeter i pashkruar: •Duhet te paraqitesh ne pune pa marre parasysh si ndihesh duhet te besh ate qe duhet bere dhe kur duhet bere. •Duhet te besh ate qe duhet te besh dhe kur duhet te besh.


Nje ligj tjeter i pashkruar:

•Njerez gjithnje mbani mend, ju vetem kontrolloni 2 gjera.

•Ju kontrolloni QENDRIMIN TUAJ, JU keni zgjidhje cdo dite per sjelljen tuaj.

•Kur zgjoheni ju mund te jeni pozitiv apo negativ.

•Tjetra qe kontrolloni eshte aktiviteti juaj.

•Ju do te zgjoheni dhe do t jeni nje LIDER- TE BENI PUNEN PARA TE udhehiqni me ane te shembullit ose te jeni nje menaxher te uleni vetem te flisni vetem te planifikoni.

•LIDERET KANE DICIPLINE:

•CFARE ESHTE DICIPLINA?

•Te besh ate qe duhet te besh kur duhet ta besh. Definicione me i fuqishem per nje lider qe kam degjuar:

•Shumica mund te qendroj i ngazellyer per 2 ose 3 muaj, disa njerez mund te qendrojne te ngazellyer per 2 ose 3 vite, por nje fitimtar do te qendroj i ngazellyer pergjithnje.


Ligj i pashkruar:

•NJEREZIT NUK DO TE BESOJNE dhe nuk do te ndjekin NJE, njeri negative, shperberes, te frustruar dhe qaraman.

•Fitimtaret jane gjithnje te ngazellyer!


Mund te tejkaloni cdo problem ne bote

•Por nuk mund te tejkaloni problemin e QENDRIMIT.

•Mund te tejkalosh problemet financiare, problemet e bizneseit, problemet financiare, problemet e rekrutimit, problemet e shitjes por asnjehere nuk mund te tejkaloni PROBLEMIN E QENDRIMIT.


378 views3 comments

Recent Posts

See All

3 Comments


Nora  Manxura
Nora Manxura
Apr 26, 2020

Besimi qe ne mund tja dalim pavarsisht cdo veshtiresie eshte ndjenja me e bukur qe ekziston ❤❤❤

Like

Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
Apr 17, 2020

❤️❤️❤️❤️

Like

Jeni e bekuar❤️❤️❤️

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page