Nje pergjigje e pyetjes, si te fitoj lirine:

Nje pergjigje e pyetjes, si te fitoj lirine: Degjoi videot e mia ne you tube, në nivelin falas në Iam Power, dhe vazhdimisht fokusohu te duash veten, ate dashuri qe ti je ne qenesi.


Kur te duash veten plotesisht jo egon jo ate qe ti je jashte, jo te krekosesh por te duash qenien tende te paster atehere cdo gje jashte teje do te qetesohet dhe do te fitosh lirine.


42 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌