Nje shkrim shumë i bukur për vetë-vlerësimin:Është vështirë të jem unë kur nuk e di kush jam. Është vështirë të jemi i lumtur kur e gjitha që kam njohur ka qenë pikëllimi Është vështirë të dashurosh kur nuk e ke njohur asnjëherë dashurinë Është vështirë ti mësosh të tjerët kur asnjëherë askush stë mësoi. Është vështirë të shpesoj kur e gjitha që njoha ishte zhgënjimi Është i vështirë shërimi kur e gjitha që njoh është lëndim dhe dhimbje Është vështirë të jesh i lirë kur ke qenë i robëruar. Është koha të lë gjithçka dhe të kthehem te vetja

Është koha për ndryshim që të ritem dhe të mësoj Është koha të kem shpresë gëzim dhe shërim Është koha ime të jem i lirë.... Nathaniel Branden

Iam Power

562 views1 comment

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌