top of page
2023.PNG

Njerëzit mega të suksesshëm janë gjithmonë vizionarë që SHIKOJNE atë që të tjerët nuk mund ta shohin

Formula e Suksesit

Gjatë 100 viteve të fundit, studiuesit kanë ekzaminuar qindra mijëra njerëz super të suksesshëm nga e gjithë bota. Këtu janë emëruesit e përbashkët:


1. Ata e dinin saktësisht se çfarë donin, me një qartësi dhe specifikë të mahnitshme, dhe ishte gjithmonë një qëllim i vetëm.


2. Ata morën vendimin absolut 100% se do ta merrnin dhe se asgjë nuk do t'i ndalonte.


3. Ata ishin të gatshëm të bënin gjithçka që duhej për të arritur qëllimin e tyre, asgjë nuk ishte shumë e vështirë dhe asnjë sakrificë shumë e madhe.


4. Ata ishin të gatshëm të punonin për aq kohë sa do të duhej .. pa marrë parasysh se sa kohë do të duhej ... koha nuk ishte çështje.


5. Ata kishin një fiksim dhe të plotë për të arritur një gjë që ata dëshironin, dhe asgjë tjetër, dhe ishin plotësisht të përqendruar në arritjen e kësaj gjëje dhe vetëm një gjëje.


Aty keni formulën e suksesit absolut që nuk dështon kurrë.


Një shënim anësor interesant:


Shumica e këtyre njerëzve mega të suksesshëm u qeshën për përpjekjen për të arritur ëndrrat e tyre të biznesit.


Familja, miqtë, bashkëpunëtorët e biznesit dhe të njohurit e tyre nuk kishin të njëjtin vizion dhe nuk besonin se arritja e kësaj "ideje të çmendur biznesi" ishte e mundur (pothuajse të gjithë ishin kundër tyre dhe shumica e njerëzve mendonin se idea e tyre e biznesit ishte budalla).


Këta njerëz mega të suksesshëm panë atë që të tjerët nuk mund ta shihnin. Ata kishin vizion. Ata panë potencialin atje ku të tjerët nuk mund ta shihnin.


Njerëzit e suksesshëm mega janë gjithmonë vizionarë që SHIKOJNE atë që të tjerët nuk mund ta shohin.


Për shkak se ata kishin besim të plotë në atë që mendimet e TYRE konceptojnë, ata të gjithë arritën MEGA SUKSESIN!


Shume dashuri, Kevin Trudeau.


144 views

Recent Posts

See All

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page